Mangult-Varga Veronika

felnőtt klinikai és mentálhigiénés szakpszichológus, családterapeuta jelölt

Bemutatkozás

Munkámban legfontosabbnak a szakmai igényességet tartom. Ezt a paciensekkel való kapcsolatomban a rogers-i alapelvekre (empátia, elfogadás, hitelesség) való törekvéssel, folyamatos tanulással és rendszeres szupervízióval igyekszem minél magasabb szintre fejleszteni.

Óradíj13 333 Ft 50 perc

MÓDSZEREK

Pszichológiai tanácsadás, egyéni alap pszichoterápia, pár- és családterápia.

SZAKTERÜLETEK

Forduljon hozzám bizalommal, ha

  • úgy érzi összecsaptak feje fölött a hullámok
  • elbizonytalanodott
  • feszült
  • lelkileg kimerült
  • élethelyzeti nehézségek gyötrik
  • kapcsolati problémákkal küzd
  • veszteségével való megbirkózáshoz segítségre van szüksége.
SZEMÉLYES

Mindig tudtam, hogy emberekkel szeretnék foglalkozni. Szociálpolitika szakos egyetemi hallgatóként már harmadévesen elkezdtem dolgozni. Szociális munkával töltött 10 évem alatt dolgoztam hátrányos helyzetű gyerekekkel és családokkal, betegekkel, sérültekkel és hajléktalanokkal. Táboroztattam, szabadidőt „szerveztem”, egyéni esetkezelést végeztem és csoportokat vezettem. Nagyszerű szakemberektől – emberektől – tanultam a segítő szakmát, az együttműködést, az elfogadást, az alázatot. Családterápiás képzésen vettem rész, minek hatására kikristályosodott számomra, hogy a pszichológia az én pályám. Munka mellett fejeztem be az egyetemet, és munka mellett végeztem el a pszichológia szakot is. 2008 óta pszichológusként dolgozom. Gyermekvédelemben és iskolapszichológusként szereztem tapasztalatot, mielőtt a felnőttekkel folytatott klinikai munkát választottam. 2012 óta a Szigetvári Kórház Pszichiátriai Rehabilitációs Osztályán illetve az ambulanciáján dolgoztam, mellyel párhuzamosan 3 évig függőséggel élő paciensek közösségi gondozását is végeztem. 2018 szeptemberétől Pulmonológiai és Légzésszervi Rehabilitációs Osztályon dolgozom Komlón. Az elmúlt években nagyszámú pácienssel volt alkalmam dolgozni egyéni alap pszichoterápiás ülések illetve csoportterápiák keretében. Férfiakkal, nőkkel, fiatalokkal, idősekkel, súlyos pszichiátriai betegséggel élőkkel, akik rendszeresen gyógyszert szednek és aktuálisan nehéz élethelyzetbe került, egészséges személyekkel is.

HIVATALOS ADATOK

Adószám: 60944614-1-22

Telephely: 7632 Pécs, Lahti u. 6.

Működési nyilvántartási szám: 2164

KAMARAI TAGSÁGOK

Magyar Családterápiás Egyesület,

Magyar Orvosi Kamara

SZAKMAI ÖNÉLETRAJZ
DIPLOMA MÁSOLAT
Időpontfoglalás előzetes egyzetetés alapján lehetséges. Kérem írjon az info@onlinepszichologus.net címre, vagy hívja a 0620/4307186-os telefonszámot!

Időpontfoglalás

Vélemények szakemberünkről

5.00 out of 5
B. Tímea, sürgősségi szakápoló, 33 éves
Veronika 2 éve került az életembe, az egyik nagyon kedves közös ismerősünk által. Igen szerteágazó problámim voltak, önmagam elfogadása, gyermekkori sérelmek, nemi identitás zavar, nem találtam a helyem a világban( 10 éve élek Angliában ,nem tudtam hova is tartozok igazán), cigányságom teljes elfogadása a társadalomban.. Nincsenek szavakat amik igazán tudnák tükrözni azt a hálát amit iránta érzek. Elindult bennem egy óriási változás, amit neki köszönhetek.. Ma már tudom hova tartozok.. Mit akarok az élettől, és magamtól,hol a helyem párkapcsolataimban.. Én csak annyit szertnék mondani: Köszönöm, és Veronika őn egy csodálatos ember!
5.00 out of 5
B. Tímea, ápoló, 33 éves
Igen szerteágazó problémáim voltak, önmagam elfogadása, gyermekkori sérelmek, nemi identitás zavar, nem találtam a helyem a világban. Elindult bennem egy óriási változás, amit neki köszönhetek... ma már tudom, mit akarok az élettől...

Mondja el a véleményét!

Az email címet nem tesszük közzé.

szakemberünk írásai

A dohányzásról való leszokás gyógyszermentesen

A WHO kezdeményezésére 1988. óta május 31. a dohányzásról való leszokás világnapja, melynek kapcsán évről évre felhívják a figyelmet a dohányzás veszélyeire. Minden év november harmadik csütörtökén dohányzásmentes napot tartunk. Ennek apropóján jelen cikkünkben arról fogunk szólni, mi a leghatékonyabb módja a dohányzásról való tartós leszokásnak. Előző blogbejegyzésünkben arról írtunk, hogy miért nehéz leszokni a

A borderline személyiségzavar dinamikus megközelítése

Korábbi blogcikkeinkben röviden áttekintettük a borderline (határeseti vagy érzelmileg labilis) személyiség előfordulásának gyakoriságát és legfőbb tüneteit. Ezután az érzelmileg labilis személyiségzavar különféle megközelítéseit vettük sorra, hogy jobban érthető legyen milyen tényezők játszanak közre a betegség kialakulásában és fennmaradásában. Jelen írásunk a borderline személyiségzavar pszichoanalitikus elméleteivel és dinamikus szempontú pszichoterápiájával foglalkozik. Mi a pszichoanalitikus szemlélet kiindulópontja?

Hogyan szokhatunk le a dohányzásról?

Korábbi cikkünkben arról volt szó, milyen kultúrtörténeti vonatkozásai vannak a dohányzásnak. Ebben a részben arról lesz szó, miért fontos a cigarettázás abbahagyása és milyen módszerekkel segíthető meg valaki abban, hogy kitartson a döntése mellett. Cikksorozatunk következő részében pedig a leszokás leghatékonyabb módjáról fogunk részletesen szólni.  Milyen káros hatásai vannak a dohányzásnak? Miért érdemes leszokni? Mindenki

Kíváncsi további érdekességekre? Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha kérdése vagy javaslata van szolgáltatásunkkal kapcsolatban, kérjük lépjen kapcsolatba velünk!