Rimainé Pulai Virág

Felnőtt klinikai szakpszichológus

Bemutatkozás

Úgy gondolom, időnként minden ember szembe kerül olyan problémával élete során, amelyet egyedül nem, vagy csak nagyon nehezen tud megoldani. Ilyenkor jól jöhet egy külső szemlélő, egy pártatlan emberrel való beszélgetés. Hiszem, hogy ahogyan az életben, úgy a szakmánkban is a legfontosabb az életünk végéig tartó fejlődés, tanulás. Klienseimet ebben próbálom segíteni. Folyamatos továbbképzésekkel, szupervízióval, törekszem arra, hogy biztonságos légkört teremtve tudjam segíteni klienseimet a fejlődés útján.

Óradíj10 000 Ft 50 perc

MÓDSZEREK

Támogató terápia, krízisintervenció. Úgy gondolom, minden problémát rendszerben kell megvizsgálni, hiszen nagyon ritka az, hogy csak egy embert érint. A családterápiás szemléletet az egyéni konzultációk során is igyekszem szem előtt tartani.

SZAKTERÜLETEK

Eddigi munkám során rehabilitációs osztályokon dolgoztam. A pszichiátriai rehabilitációs osztályon sokféle betegséggel találkoztam, köztük súlyos pszichiátriai zavarokkal is. A mozgásszervi rehabilitációs osztályon a szomatikus betegséggel küzdőkkel folytatott pszichológiai munkába kapcsolódtam be. Jelenleg függőkkel foglalkozom.

ÖNISMERET

A gimnáziumban kezdett el érdekelni a pszichológia, elkezdtem olvasni a témában. Az egyetemen megszerezhető elméleti tudás mellett, már akkor szerettem volna gyakorlat közelibb tapasztalatokat szerezni, ezért négy évig telefonos lelki segély szolgálatnál dolgoztam. A diploma megszerzése után rögtön elhelyezkedtem a szakmában. Az elmúlt időben a felnőtt klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus képzést végzem, valamint családterapeutának tanulok. Egyéni és csoportos, 150 órás önismereten is részt vettem.

Interjú Rimainé Pulai Virág pszichológussal

HIVATALOS ADATOK

Adószám: 68099299-1-22

Telephely: 7633 Pécs, Gosztonyi Gy. u. 16. B lph. 4/15

KAMARAI TAGSÁGOK

Magyar Családterápiás Egyesület

SZAKMAI ÖNÉLETRAJZ

DIPLOMAMÁSOLAT

Időpontegyeztetés az info@onlinepszichologus.net e-mail címen lehetséges.

Időpontfoglalás

Vélemények szakemberünkről

5.00 out of 5
Krisztina, asszisztens, 47 éves
A segítőmmel minden apró dolgot meg tudok beszélni. Őszintén, egyenesen! Segítőkész. Egyenlő partnernek tekint engem.

Mondja el a véleményét!

Az email címet nem tesszük közzé.

szakemberünk írásai

Egészséges önszeretet vs nárcizmus. Hol a határ?

A nárcizmus egészséges és patológiás mértéke között nehéz különbséget tenni, mivel az önszeretet bizonyos mértékben elengedhetetlen és mindannyian küszködünk ilyen nehézségekkel különböző mértékben. Ráadásul nagyon gyakran önmagunk elfogadásának hiánya és az önmagunkkal szemben állított kritika áll a nárcisztikus viselkedés mögött. Miért olyan gyakori napjainkban a názcizmus? A mai nárcisztikus kultúra Lasch szerint válasz az elektronikus

Függőségek hatékony kezelése

Ahogy korábbi blogcikkeinkben említettük, az alkoholfüggőség népbetegségnek számít Magyarországon, az alkoholbetegek száma közel egymillióra tehető. A legtöbb szenvedélyes ivó ráadásul titkolja problémáját, nehezen szánja rá magát a segítségkérésre. A betegség gyógyításának egyik leghatásosabb módszere az Amerikában kifejlesztett Minnesota-modell, amely egy több hónapig tartó, bentlakásos terápiát jelent, amely során a betegek ismereteket szereznek a betegségükről. Multiprofesszionális

Kíváncsi további érdekességekre? Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha kérdése vagy javaslata van szolgáltatásunkkal kapcsolatban, kérjük lépjen kapcsolatba velünk!