Az Ön elégedettsége nagyon fontos a számunkra!

Ha kérdése, vagy javaslata van szolgáltatásunkkal kapcsolatban, kérjük lépjen kapcsolatba velünk az alábbi űrlapon keresztül.

Írhat e-mailt az info@onlinepszichologus.net elektronikus levélcímre , telefonon pedig a 0620/430-7186-os számon érhet el minket. (Felhívjuk szíves figyelmét, hogy telefonos tanácsadást nem végzünk, a megadott számon kizárólag az időpontfoglalással illetve szakemberválasztással kapcsolatos nehézségekkel kapcsolatban áll módunkban rendelkezésre állni.) Szolgáltatásunk nem azonnali, ezért sürgős esetben (például öngyilkossági krízis esetén) kérjük hívja az alábbi linken megadott telefonos lelkisegély szolgálatok valamelyikét.

Telefonon hétköznapokon 8 és 20 óra között vagyunk elérhetőek, hétvégén e-mailben állunk a rendelkezésére.

Írjon nekünk üzenetet

>

Habis Melinda
  • KAPCSOLATTARTÓ
  • info@onlinepszichologus.net
  • +36 20 430 7186
Habis Melinda

Bemutatkozás

2008 óta dolgozom pszichológusként, pályámat pszichiátriai gondozóban kezdtem, ahol több száz páciensnek segített a közös gondolkodás, melyet együtt folytattunk. A kórházi környezetben a legkülönfélébb problémakörökkel találkoztam a legsúlyosabb pszichés zavaroktól az egyszerűbb, döntési krízisekig. Előítéletekkel sem faji, sem nemi, sem pedig vallási tekintetben nem rendelkezem. 2013 óta foglalkozom online tanácsadással. Ez idő alatt tapasztalatot szereztem a külföldön élő magyarok nehézségeinek kezelésében is. Fontos számomra a folyamatos fejlődés, hogy klienseimnek minél hatékonyabb szakmai segítséget nyújthassak, ezért jelenleg pár- és családterapeuta képzésbe járok. Részletes szakmai önéletrajzom ide kattintva érhető el.

Az OnlinePszichológus munkacsoportját azért hoztam létre, mert tapasztalataim szerint az online konzultáció megfelelően alkalmazva remek lehetőség. A legtöbb élethelyzetben hatékony segítséget nyújt új szempontok megtalálásához, komplexebb problémák esetén pedig iránymutatást adhat a továbbiakkal kapcsolatban. Ehhez azonban elengedhetetlen a szakmai igényesség, ami minden pszichológusunkat jellemzi és ami közösségünk rendszeres szupervíziójából fakad.