Stresszoldó gyakorlatok

Stresszoldó gyakorlatok

A stressz mindenki életében jelen van, mondhatni a 21. század egyik népbetegsége. A felgyorsult világunkban állandóan rohanunk, kapkodunk reggel az iskolába vagy a munkahelyre menet, nehezen találjuk a magánélet és a munka közti egyensúlyt. A kevés szabadidőnkben rendszeres testmozgás és a társas kapcsolataink ápolása helyett görgetjük a közösségi média platformokat, ahol a profilok tökéletesnek látszó világában még feszültebbnek, elégedetlenebbnek érezzük magunkat. Nem csoda tehát, hogy a stressz mindenhol körülvesz bennünket. De hogyan küzdjünk meg vele?

A mai podcast-ben néhány kevésbé ismert, ámde nagyon hatásos relaxációs stresszoldó gyakorlatot mutat be dr. Szabó Zsuzsanna pszichoterapeuta szakorvosunk, amelyek elsajátításával és rendszeres alkalmazásával Ön is sokat tehet a mentális egészségéért!

Milyen relaxációs technikákkal találkozhat a felvételen?

Ezeket a gyakorlatokat bármikor alkalmazhatja, amikor úgy érzi, hogy rövidebb időre szeretné tehermentesíteni magát, elterelni a figyelmét valami olyan stresszes, szorongást kiváltó helyzetről, amiről másképp nem tudná. Alkalmas arra, hogy a kezedébe vegye ismét az irányítás kormányát és rövidebb időre megnyugodhasson.

Tekintse meg a videót:

https://www.youtube.com/watch?v=ZFn-q3jVDzI

⬇️Napi pszichológiai tartalmakért és lelki feltöltődésért kövessen minket közösségi oldalainkon:

Instagram
TikTok
Facebook oldal
Facebook csoport

A podcast-et dr. Szabó Zsuzsanna pszichoterapeuta szakorvosunk készítette. Amennyiben úgy érzi, hogy a stressz már úrrá lett a mindennapjain és szakszerű segítségre van szüksége, ide kattintva foglalhat időpontot szakemberünkhöz online pszichoterápiára.

dr. Szabó Zsuzsanna online pszichológus