A lelki egészség alapvető emberi jog és szükséglet. Ugyanakkor a felgyorsult világban sokszor elmarad  az egészség ilyen irányú ápolása, a napi rutin, gondok, krízishelyzetek okozhatnak olyan állapotokat, amikor szürkén, sötéten, vagy félve, szorongva, ijedten éljük napjainkat. Családi és környezeti hatások különböző problémákat válthatnak ki, amire lehet, hogy hajlama van a kliensnek, ugyanakkor megfelelő terápiával, önvizsgálattal és önismerettel ezek a problémák sok esetben orvosolhatók.

" /> A lelki egészség alapvető emberi jog és szükséglet. Ugyanakkor a felgyorsult világban sokszor elmarad  az egészség ilyen irányú ápolása, a napi rutin, gondok, krízishelyzetek okozhatnak olyan állapotokat, amikor szürkén, sötéten, vagy félve, szorongva, ijedten éljük napjainkat. Családi és környezeti hatások különböző problémákat válthatnak ki, amire lehet, hogy hajlama van a kliensnek, ugyanakkor megfelelő terápiával, önvizsgálattal és önismerettel ezek a problémák sok esetben orvosolhatók.

"> Szakember címkék krónikus betegségek - Online pszichológus Szakember címkék krónikus betegségek - Online pszichológus Szakember címkék krónikus betegségek - Online pszichológus

krónikus betegségek

Egy krónikus betegség diagnózisát megtudni érzelmileg igen nagy megterhelés. Állapotunk elfogadása és egészségünk elgyászolása azonban igen lényeges ahhoz, hogy végig tudjuk csinálni a megfelelő kezelést és hosszú távon karban tarthassuk a betegségünket. Ismét kialakulhasson a jó közérzet.
https://www.onlinepszichologus.net/blog/befolyasolja-e-a-lelki-allapotunk-a-sziv-es-errendszeri-betegsegek-kockazatat/
https://www.onlinepszichologus.net/blog/a-cukorbetegseg-diabetesz-lelki-oldalarol/
https://www.onlinepszichologus.net/blog/mi-az-alzheimer-kor/
https://www.onlinepszichologus.net/blog/a-kronikus-fajdalomszindromarol-bovebben/

Showing all 7 results

Kíváncsi további érdekességekre? Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha kérdése vagy javaslata van szolgáltatásunkkal kapcsolatban, kérjük lépjen kapcsolatba velünk!