Maróti Eszter

pszichológus, felnőtt klinikai szakpszichológus-jelölt

Bemutatkozás

Bárkivel megeshet, hogy olyan nehézséggel kell megküzdenie, amelyet túl nehéznek talál. Előfordulhat, hogy úgy érzi nem tudja mit tehetne, merre indulhatna, hiába fordul barátaihoz, családjához, vagy esetleg nem szeretne hozzájuk fordulni problémájával. Ismereteimmel és tudásommal, biztonságos, elfogadó légkörben nyújthatok segítséget a hozzám fordulóknak.

Óradíj10 000 Ft 50 perc

BEMUTATKOZÁS

Bárkivel megeshet, hogy olyan nehézséggel kell megküzdenie, amelyet túl nehéznek talál. Előfordulhat, hogy úgy érzi nem tudja mit tehetne, merre indulhatna, hiába fordul barátaihoz, családjához, vagy esetleg nem szeretne hozzájuk fordulni problémájával. Ismereteimmel és tudásommal, biztonságos, elfogadó légkörben nyújthatok segítséget a hozzám fordulóknak.

MÓDSZEREK

Olyan eszközök alkalmazására törekszem, amelyet később önállóan is lehet alkalmazni más problémák esetén is, hiszen a cél a hozzám fordulók erőforrásainak bővítése, támogatása. Szükség esetén relaxációs technikákat is alkalmazok az online egyéni konzultációk során. Emellett a tanulmányaim során megismert módszereket építem be a segítséget kérő kliens igényeitől, affinitásától és problémájától függően.

SZAKTERÜLETEK
 • Céltalanság
 • Félelmek, szorongások
 • Gyermeknevelési nehézségek
 • Kiégés
 • Kommunikációs problémák
 • Koncentrációs vagy tanulási nehézségek
 • Konfliktus a családban
 • Krízishelyzetek
 • Krónikus betegségek
 • Lehangoltság, levertség
 • Munkahelyi, iskolai problémák
 • Önbizalomhiány, Párkapcsolati problémák
 • Pszichoszomatikus betegségek (fájdalmak, allergia stb.)
 • Stressz

Szívesen foglalkozom még a fentieken túl autogén tréninggel. Érdekelnek a túlsúly lelki tényezői, az asszertivitás, önismeret, egészségszorongás, kapunyitási pánik, kapuzárási pánik, valamint az időskor kérdései.

SZEMÉLYES

Már az egyetemi tanulmányaim első éveiben belekóstolhattam a csoportos önismereti munkába. Később többek között az autogén tréning és az állatasszisztált terápiás módszer saját élményeit tapasztaltam meg, és most egyéni, sémafókuszú kognitív önismereti folyamatban veszek részt. Jelenleg prevenciós területen dolgozom, így sokféle kérdéskörrel, korosztállyal találkozok a mindennapi munkám során. Emellett folyamatban lévő tanulmányaimhoz kapcsolódóan (Felnőtt Klinikai és Mentálhigiéniai Szakpszichológus Szakképzés) pszichiátriai járóbeteg ellátásban is részt veszek.

SZAKMAI ÖNÉLETRAJZ
DIPLOMAMÁSOLAT
BEMUTATKOZÓ VIDEÓ
HIVATALOS ADATOK

Adószám: 56819760-1-42
Telephely: 1083 Budapest Losonci tér 4. 8/34
Kamarai tagság:
Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület

Időpontfoglalás

Vélemények szakemberünkről

0 out of 5
Katalin
Megfordultam már pár pszichológusnál, de ilyet még nem tapasztaltam. Úgy éreztem 100 százalékos figyelmet kapok Esztertől. Sugárzik belőle a segíteni akarás. Azonnal pörögnek a gondolatai, hogy mi lehetne a megfelelő kérdés. És nem csak az adott pillanatban szeretne segíteni, hanem tovább gondolkodik és segít vinni a fonalat.

Mondja el a véleményét!

Az email címet nem tesszük közzé.

szakemberünk írásai

Az autogén tréningről

Napjainkban az egyik leggyakrabban emlegetett kifejezés a stressz. Mindenki mögött állnak stresszes, szorongással teli napok, mindenki vállát nyomják feladatok, elvárások, melyek alatt igyekszünk nem összerogyni. Folyamatosan keressük a stressz– és szorongásoldó módszereket, lehetőségeket. Az autogén tréning pontosan ilyen. Az autogén tréning egy relaxációs módszer, amely a német pszichiáter, Schultz nevéhez fűződik. Miért jó az autogén

Lelki tényezők a túlsúlyban – a gondolkodási hibák

„Gondolj, gondolj, gondolj!” – ismételgette magának Micimackó. Felmerül a kérdés, hogy biztos olyan jó, ha állandóan gondolkozunk? Micimackó pocakját elnézve, érdemes körbejárni a kérdést! Nem is gondolnánk mekkora hatással van egy-egy automatikus gondolat, mint „Úgysem fogok lefogyni.” vagy „Nem mondhatok nemet, ha vendégségben vagyok, hiszen az illetlenség.”, arra, hogy van-e rajtunk súlyfelesleg. A kulcs az

Karantén kutyák – avagy miért négylábú barátainkkal a legjobb bekuckózni?

Ha körbenézünk, tagadhatatlanul jön szembe velünk a tény: kutyák mindenhol. Az elmúlt egy évben még azok az anyukák és apukák is beadták a derekukat a négylábú bundás barátért könyörgő gyerkőcöknek, akik eddig azt mondták „Ide nem jön kutya!”. A sok home officeban töltött óra áll a változás hátterében? Esetleg a felszabaduló üres órák? Netalán a

“Eszem, tehát vagyok” – A lelki tényezők szerepe a túlsúlyban

Ahogy Bud Spencer mondja, “Eszem, tehát vagyok.” Ez a mondás jól példázza, hogy az evés mindig is kiemelt szerepet játszott az emberiség életében, az életünkben. Míg régen a létfenntartás volt az evés fő funkciója és gyakorlatilag az élelem megszerzésével, gyűjtögetésével-vadászásával, a tartalékok felhalmozásával és nem utolsó sorban az elfogyasztásával teltek a mindennapok, mára szinte teljesen

Kíváncsi további érdekességekre? Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha kérdése vagy javaslata van szolgáltatásunkkal kapcsolatban, kérjük lépjen kapcsolatba velünk!