A lelki egészség alapvető emberi jog és szükséglet. Ugyanakkor a felgyorsult világban sokszor elmarad  az egészség ilyen irányú ápolása, a napi rutin, gondok, krízishelyzetek okozhatnak olyan állapotokat, amikor szürkén, sötéten, vagy félve, szorongva, ijedten éljük napjainkat. Családi és környezeti hatások különböző problémákat válthatnak ki, amire lehet, hogy hajlama van a kliensnek, ugyanakkor megfelelő terápiával, önvizsgálattal és önismerettel ezek a problémák sok esetben orvosolhatók.

" /> A lelki egészség alapvető emberi jog és szükséglet. Ugyanakkor a felgyorsult világban sokszor elmarad  az egészség ilyen irányú ápolása, a napi rutin, gondok, krízishelyzetek okozhatnak olyan állapotokat, amikor szürkén, sötéten, vagy félve, szorongva, ijedten éljük napjainkat. Családi és környezeti hatások különböző problémákat válthatnak ki, amire lehet, hogy hajlama van a kliensnek, ugyanakkor megfelelő terápiával, önvizsgálattal és önismerettel ezek a problémák sok esetben orvosolhatók.

"> Szakember címkék önbizalomhiány - Online pszichológus

önbizalomhiány

Gyakorlati tapasztalat, hogy a lelki problémák meghatározzák, hogyan látjuk önmagunkat, mit gondolunk a képességeinkről. Ha úgy érezzük, kevés az önbizalmunk, érdemes önismereti munkába fognunk, ezáltal dolgozunk önmagunk elfogadásán.

https://www.onlinepszichologus.net/mi-az-a-pszichoterapia/
https://www.onlinepszichologus.net/blog/gyakori-kerdesek-a-pszichoterapiarol-mit-erdemes-tudni-a-pszichologus-kliens-viszonyrol/

Showing all 7 results

Kíváncsi további érdekességekre? Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha kérdése vagy javaslata van szolgáltatásunkkal kapcsolatban, kérjük lépjen kapcsolatba velünk!