A lelki egészség alapvető emberi jog és szükséglet. Ugyanakkor a felgyorsult világban sokszor elmarad  az egészség ilyen irányú ápolása, a napi rutin, gondok, krízishelyzetek okozhatnak olyan állapotokat, amikor szürkén, sötéten, vagy félve, szorongva, ijedten éljük napjainkat. Családi és környezeti hatások különböző problémákat válthatnak ki, amire lehet, hogy hajlama van a kliensnek, ugyanakkor megfelelő terápiával, önvizsgálattal és önismerettel ezek a problémák sok esetben orvosolhatók.

" /> A lelki egészség alapvető emberi jog és szükséglet. Ugyanakkor a felgyorsult világban sokszor elmarad  az egészség ilyen irányú ápolása, a napi rutin, gondok, krízishelyzetek okozhatnak olyan állapotokat, amikor szürkén, sötéten, vagy félve, szorongva, ijedten éljük napjainkat. Családi és környezeti hatások különböző problémákat válthatnak ki, amire lehet, hogy hajlama van a kliensnek, ugyanakkor megfelelő terápiával, önvizsgálattal és önismerettel ezek a problémák sok esetben orvosolhatók.

"> Szakember címkék munkahelyi problémák - Online pszichológus Szakember címkék munkahelyi problémák - Online pszichológus Szakember címkék munkahelyi problémák - Online pszichológus

munkahelyi problémák

A „mobbing” vagy „mobbolni” fogalmak az angol „to mob” igéből erednek, ami azt jelenti, hogy valakit megtámadni, valakinek nekiesni, szidalmazni. A mobbing alatt olyan konfliktussal terhelt munkahelyi kommunikációt értünk, amelynél egy dolgozót hosszabb időn át megaláznak, sértegetnek, közvetve vagy közvetlenül támadnak, vagy kirekesztenek.
https://www.onlinepszichologus.net/blog/a-munkahelyi-pszichoterrorrol-avagy-a-mobbingrol/
https://www.onlinepszichologus.net/blog/versenges-a-munkahelyen-es-a-parkapcsolatban/
https://www.onlinepszichologus.net/blog/a-szorongasos-zavarok-gyermek-es-serdulo-korban/

Showing all 6 results

Kíváncsi további érdekességekre? Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha kérdése vagy javaslata van szolgáltatásunkkal kapcsolatban, kérjük lépjen kapcsolatba velünk!