Puskás Nikolett

tanácsadó szakpszichológus, képzésben lévő pár-és családterapeuta

Bemutatkozás

Egyénre szabott módszereket alkalmazok, empatikus, elfogadó és megtartó közegben, rendszerszemléletben gondolkozva kísérem a hozzám fordulókat. Számomra az emberekkel való munka egy izgalmas, kreatív, inspiráló folyamat.

Óradíj 20 000 Ft 50 perc

BEMUTATKOZÁS

Célom a támasznyújtás, illetve a kliensek kísérése akár önismeretük elmélyítésében, akár bármilyen más életterülettel kapcsolatos nehézségük megoldásában. Egyénre szabott módszereket alkalmazok, empatikus, elfogadó és megtartó közegben, rendszerszemléletben gondolkozva kísérem a hozzám fordulókat. Különösen izgalmasnak tartom hivatásomban a krízisekkel való munkát. Számomra az emberekkel való munka egy izgalmas, kreatív, inspiráló folyamat. Mások segítése mellett a saját fejlődésemet is fontosnak tartom, ezeket szakmai szupervíziókkal és különböző módszerek elsajátításával biztosítom.

MÓDSZEREK

Módszereim közt szerepelnek coaching eszközök, relaxációs-vizualizációs technikák. A cél, hogy a kliens a későbbiekben egyedül is képes legyen ezek használatára.  Tanulmányaim által megismert eszközöket, módszereket alkalmazom egyénileg szabva a kliens problémájához, személyiségéhez igazítva.

SZAKTERÜLETEK
 • félelmek
 • gyász
 • indulatkezelési problémák
 • stressz
 • önismeret
 • krízishelyzetek
 • párkapcsolati, viselkedési problémák
 • önbizalomhiány
 • munkahelyi problémák
 • függőség a családban
 • kommunikációs problémák
SZEMÉLYES

A pszichológiai pálya felé egy nehéz, személyes élmény indított el kamaszként. Magam is megtapasztaltam, hogy krízisben lenni embert próbáló és szükség lehet egy szakember támogatására, aki segít engem ebben az élethelyzetben. Pszichológusi pályám kezdete óta veszek részt különböző önismereti munkában, annak érdekében, hogy a szakmámban jobbá és hitelesebbé válhassak. Tudásomat folyamatosan igyekszem bővíteni önismereti, szupervíziós és módszertani képzésekkel, hogy lépést tartsak a szakmai fejlődéssel, és hogy minél elmélyültebben segítsem a hozzám fordulókat.

SZAKMAI ÖNÉLETRAJZ
DIPLOMAMÁSOLAT
HIVATALOS ADATOK

Vállalkozói nyilvántartási szám: 55185217
Adószám:55327848-1-22
Telephely: 7349 Szászvár, Kiss György utca 10.
Kamarai tagságok:
Magyar Családterápiás Egyesület

Időpontfoglalás

A szolgáltatást csak magánszemélyek vehetik igénybe.

Vélemények szakemberünkről

Névtelen
Niki mindig nagyon empatikus és megtartó volt velem szemben. Olyan kérdéseket tett fel, amelyekkel visszahúzta a fókuszom saját magamra és a viselkedésemre. Kérdéseivel támogatott abban, hogy cselekvővé váljak a saját életvezetésemben.
Lengyel Renáta
Nagyon profi!

Mondja el a véleményét!

Az email címet nem tesszük közzé.

szakemberünk írásai

Örökbefogadás – Hogyan válik örökbefogadhatóvá egy gyermek?

Az örökbefogadásról, az örökbefogadó szülőket ért veszteségekről, nehézségekről sokat olvashatunk a médiában. Mégis úgy gondolom fontos megemlítenünk, hogy mi történik a gyermekekkel addig, míg nem fogadják örökbe őket és érkezik meg számukra az ideális szülőpár vagy szülő. Bizony ők is sok nehézséggel, veszteséggel, bizalomvesztéssel találkoznak a vér szerinti szülők és/vagy a gyermekvédelmi rendszer hiányosságai miatt.

A Down-szindróma világnapja

Március 21-e a Down-szindróma világnapja. Mai blogcikkünk ebből kifolyólag született meg azzal a céllal, hogy a Down szindrómával élő gyermekeket nevelő szülőkhöz szóljon. De mit is jelent a Down-szindróma, és honnan ismerhetőek fel a betegség tünetei? Mit élnek át a szülők a Down-szindróma diagnosztizálásakor? Hogyan segíthet a család, és milyen szerepe van a társas kapcsolatoknak?

Kíváncsi további érdekességekre? Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha kérdése vagy javaslata van szolgáltatásunkkal kapcsolatban, kérjük lépjen kapcsolatba velünk!